Balsam şi parfumant de rufe, ecologic, 5l Sodasan

Sodasan Sodasan

4019886016117

Nou

20 de spălari cu maşina sau 40 de spălari manuale. Parfumează hainele, protejează fibrele și lasă un miros ușor, floral de magnolie. 

Mai multe detalii

Lei 152,99

cu TVA

Lei 30,59 per Litru

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 199 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

Ingrediente: aqua, alcool, perfume (geraniol, limonen, linalool, citronellol, citral), lecithin, xanthan gum, glucozide (tensidă non-ionică), citrate, organic aloe vera

 

Penetrează bine firele, le întreține și protejează rufele spălate. Datorită conținutului de aloe vera organic și lecitină, hainele devin blânde cu pielea. Nu usucă firele și nu afectează caracteristicile naturale ale textilelor, care astfel păstrează capacitatea de aerisire și de absorbție a umidității. Uleiurile esențiale de lavandă, trandafir, magnolie și geraniu împrumută textilelor un parfum subtil, proaspăt.


Îngrijește și parfumează hainele, este potrivit pentru toate tipurile de fibre, lasa rufele moi, placute la atingere, usor de calcat.


Conține: >30% apă, <5% alcool, ulei parfumant natural cu componentele: geraniol, limonen, linalool, citronellol și citral, lecitină, xantan, glucozidă (tensidă non-ionică), citrate, aloe vera. 100% din ingrediente provin din sursă organică. Certificat ecologic de Ecocert Greenlife.


UTILIZARE/DOZAJ


Pentru CLĂTIRE şi PARFUMARE. Penetrează bine firele, le întreține, protejează rufele spălate.
DOZAJ:


- spălare cu mașina: adăugați 1 capac de balsam ( 35 ml) în compartimentul de clătire, pentru un miros subtil sau 2 capace pentru parfumare mai intensă


- clătire manuală: 1/2 capac de balsam ( 18 ml) în ultima apă de clătire, pentru un miros subtil, proaspăt sau 1 capac pentru parfumare mai intensă

5 l sunt suficienți pentru 140 de spălari cu maşina sau 275 de spălari manuale pentru o parfumare fină.

Fabricat în Germania


Date de siguranță:
- în stare nediluată irită ochii și pielea, în contact direct cu pielea poate fi sensibilizant
- în caz de contact direct se spală cu apă abundentă, dacă iritația persistă, se consultă medicul specialist
- a nu se lăsa la îndemâna copiilor

Poate fi folosit cu robinetul pentru bidoane de 5 si 10 litri ce poate fi cumparat de aici.

 ecoecocert

Volum5 l
Certificare bioEcocert
Fabricat inGermania

Scrieţi o recenzie

Balsam şi parfumant de rufe, ecologic, 5l Sodasan

Balsam şi parfumant de rufe, ecologic, 5l Sodasan

20 de spălari cu maşina sau 40 de spălari manuale. Parfumează hainele, protejează fibrele și lasă un miros ușor, floral de magnolie. 

aqua, alcool, perfume (geraniol, limonen, linalool, citronellol, citral), lecithin,xanthan gum, glucozide (tensidă non-ionică), citrate, organic aloe vera.