Antiacarieni spray ecologic 300 ml

Ecodoo Ecodoo

3380390900898

Nou

Insecticid special pentru combaterea acarienilor (adulti, larve sau oua) care sunt la originea numeroaselor alergii precum : astm, tuse, rinite, eczeme.

Mai multe detalii

în stoc

Lei 54,99

Lei 183,30 per Litru

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 199 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0745 395 155

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

NEWSLETTER
Obțineți 5% reducere la următoarea comandă

Insecticid special pentru combaterea acarienilor (adulti, larve sau oua) care sant la originea numeroaselor alergii precum : astm, tuse, rinite, eczeme.

Garantat fara butan, propan ( propulsia se face cu aer pur). Nu contine coloranti, derivati petrolieri si componenti activi de sinteza.


Ingrediente: alcool vegetal, extract de crizanteme din Kenya ( contin pyrethrum – grupa de substante cu infect insecticid), combinatie de uleiuri esentiale 100% pure si naturale de oregano, niaouly, cimbru , cuisoare si alte substante naturale continute in uleiurile esentiale (limonene).

Utilizare:

Agitați înainte de fiecare pulverizare. Pulverizați apoi parăsiți camera închisă timp de cincisprezece minute.

Pulverizați toate locurile în care acarieni se pot găsi: saltele, pături, perne, covoare, draperii, etc. După operație, aspirati pentru că acarienii morți rămân alergeni. Se repetă tratamentul la fiecare trei luni, timpul mediu de reinfectare. Acarienii sunt prezenti pe tot parcursul anului, mai ales primăvara și toamna.

Pentru pulverizare optimă, mențineți spary-ul in poziție verticală.

Pulverizați prin  presiune succesiva de 5-30 de secunde. Acopera o suprafata de 30 metri patrati.

 

 


 

Marca Ecodoo este o gama de produse de curatare de uz casnic, cu formule ultra concentrate economice si eficace pentru toate nevoile casei. Gama include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti pentru vase, detergenti pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic.


Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

 

 

Volum300 ml
Certificare bioEcocert
Fabricat inFranţa

Scrieţi o recenzie

Antiacarieni spray ecologic 300 ml

Antiacarieni spray ecologic 300 ml

Insecticid special pentru combaterea acarienilor (adulti, larve sau oua) care sunt la originea numeroaselor alergii precum : astm, tuse, rinite, eczeme.

Ingrediente: alcool vegetal, extract de crizanteme din Kenya ( contin pyrethrum – grupa de substante cu infect insecticid), combinatie de uleiuri esentiale 100% pure si naturale de oregano, niaouly, cimbru , cuisoare si alte substante naturale continute in uleiurile esentiale (limonene).