DETERGENT PRAF BIO CONFORT-SENSITIV HIPOALERGEN 5 KG SODASAN

Sodasan Sodasan

4019886050166

Nou

Detergent universal bio din ingrediente naturale pentru spalare manuala/automata. Nu contine parfumuri, nici un fel de chimicale de sinteza, consevanti, enzime sau coloranti. - 5 kg

142 spalari

Mai multe detalii

Lei 223,99

cu TVA

Lei 44,79 per Litru

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 249 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

Beneficii:

– fabricat din uleiuri vegetale organice

– fara enzime

– testat dermatologic

– fara parfum

Utilizare:

Detergent pulbere universal folosit pentru toate tipurile de tesuturi. Este potrivit în special pentru copii, persoane cu pielea delicata sau persoane alergice.Potrivit atat pentru spalare manuala cat si pentru masina automata. Culorile raman stralucitoare mai mult timp. Fibrele sunt protejate.  Poate fi utilizat la temperaturi cuprinse între 40-95 grade. Detergentul sensitive poate fi suplimentat cu dedurizant respectiv înalbitor.

Un kg din acest produs spala 90 kg rufe cu murdarie medie, duritate medie a apei, pentru aproximativ 25 de spalari.

Ingrediente: 50% sapun din plante*, 10-30% soda, 10-30% silicati, 5-10% acid poliaspargic, 2-5% citrati. *=certificate organic / culturi salbatice.

Despre cateva ingrediente:
Sare din poliaspargina
Acidul aspartic si aspargina sunt doi aminoacizi neesentiali, cu rol important in eliminarea substantelor azotate rezultate din catabolism (proprietate antiazotemica), indeosebi a amoniacului. Cele doua substante actioneaza in tandem.
in mod natural, cei doi aminoacizi se gasesc in structura unor proteine complexe, cum ar fi cazeina din lapte, care contine mai mult de 8% acid aspartic + aspargina. Acidul aspartic si aspargina, se mai gasesc in mod natural, in mierea de albine, in polen, fructe de mare, pesti, alge, frunze de dud, teci de fasole, spanac, urzica, cicoare. Actioneaza in detergent pentru dedurizarea apei si ajuta la indepartarea murdariei.

Citrat
Sare a acidului citric.

Silicat
Sare a acidului silicic, care intra in compozitia unui mare numar de minerale. Actioneaza pentru pastrarea albului rufelor albe, si impotriva corodarii.
Biodegradabilitate:
Sapunul fabricat din uleiuri vegetale are o trasatura iesita din comun in comparatie cu toate celelate substante active de spalare, mai exact se combina imediat dupa folosire cu calciul mereu prezent in apa menajera pentru a forma sapun de calciu si prin urmare se autoneutralizeaza prin efectul sau asupra organismelor vii.(degradare primara).

Sapunul de calciu este apoi degradat 100% de microorganisme in dioxid de carbon si apa (degradare secundara).
Carbonatul de sodiu si Silicatii sunt substante minerale care nu au nevoie sa se degradeze mai departe in natura. 
Sapunul este clasificat ca rapid biodegradabil conform instructiunilor OECD. 
Fabricat in Germania, cu ingrediente bio certificate.

Cu ajutorul acestui detergent am reinviat folosirea sapunului pentru spalarea hainelor. In comparatie cu detergentii sintetici, sapunul este mult mai bland cu pielea, materialele si mediul inconjurator. Se degradeaza mult mai usor decat multi detergenti si este mult mai putin toxic pentru animalele de apa. De asemenea, sapunul curata la fel de eficient ca si detergentii, cu conditia sa se foloseasca apa moale la temperaturi medii si mari.

Produsul este concentrat si folosit dupa instructiuni este competitiv cu alti agenti de curatare.

Cantitate recomandata: 60 gr pentru 4.5 kg rufe cu murdarie medie - 142 spalari. Disponibil in cutie de 1.2 kg, si saci de 5 kg.

Prezentare:5 Kg

ecoecocertvegan

Certificare bioEcocert
Gramaj5 kg
Fabricat inGermania

Scrieţi o recenzie

DETERGENT PRAF BIO CONFORT-SENSITIV HIPOALERGEN 5 KG SODASAN

DETERGENT PRAF BIO CONFORT-SENSITIV HIPOALERGEN 5 KG SODASAN

Detergent universal bio din ingrediente naturale pentru spalare manuala/automata. Nu contine parfumuri, nici un fel de chimicale de sinteza, consevanti, enzime sau coloranti. - 5 kg

142 spalari

Ingrediente: 50% sapun din plante*, 10-30% soda, 10-30% silicati, 5-10% acid poliaspargic, 2-5% citrati. *=certificate organic / culturi salbatice