Tablete ecologice pentru maşina de spălat vase - 800 BUC X 20 G SONETT

Sonett Sonett

4007547403307

Nou

800 tablete ecologice pentru maşina de spălat vase. Ingredientele active principale sunt carbonatul de sodiu, silicatii, si uleiul de ricin sulfatat, dizolvand grasimile si spaland in profunzime vasele. Fara parfumuri, fara enzime, fara fosfati. Varianta economica.

Mai multe detalii

Lei 998,99

cu TVA

Lei 0,94 per buc

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 249 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

La adaugarea acestui produs in cos veti primi 10% reducere de la pretul de lista, pretul final fiind 629,99 ron adica 0,78 ron per spalare!

Un detergent bio sub forma de tablete destinat spalarii automate a vaselor in masina de spalat vase.

Ingredientele active principale sunt carbonatul de sodiu, silicatii, si uleiul de ricin sulfatat, dizolvand grasimile si spaland in profunzime vasele. Fara parfumuri, fara enzime, fara fosfati.

Conţine 800 tablete x 20 gr


UTILIZARE/DOZAJ
Numai pentru vase potrivite pentru spălarea automată. Nu este recomandat pentru argint, cristal de plumb şi porţelan pictat manual.


Vasele cu o murdărire medie 1 TABLETĂ per ciclu de spălare
Vasele cu o murdărire puternică 2 TABLETE per ciclu de spălare


Foarte important: pentru rezultate optime, selectati un nivel de duritate al apei cu un nivel mai sus decat are apa din zona dvs. de obicei. De exemplu daca pentru duritatea apei din zona dvs. trebuie sa setati nivelul II, atunci pentru rezultate si mai bune cu tabletele Sonett, setati nivelul III. Modul de selectare a nivelului de duritate a apei depinde de fiecare masina de spalat vase in parte, va rugam consultati manualul de utilizare al masinii dvs. De asemenea, asigurati-va ca cele doua compartimente - de sare si de solutie pentru limpezire - sunt umplute.


Compozitie:
-citrat >30%, carbonat de sodiu 15-30%, percarbonat de sodiu 5-15%, silicati 5-15%, bicarbonat de sodiu 5-15%, polyasparagin acid sodium salt 1-5%, iminodisuccinic acid sodium salt 1-5%, ulei de ricin sulfatat 1-5%, surfactant din zaharuri 1-5%, ulei de rapita bio <1%.


Surfactantii folositi sunt 100% biodegradabili.


Surfactantii din zaharuri sunt din zahar, amidon si ulei de cocos.


Biodegradabilitate:
-datorita faptului ca ingredientele detergentului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid surfactantii in procent de 100%. Detergent compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.


Fara parfumuri, enzime, fosfati.


Date tehnice:
-valoarea pH: (20 °C, 5 g/l H2O) aprox. 10.5-11


Atentionare: iritant pentru ochi, nu lasati la indemana copiilor. In caz ca produsul ajunge in ochi, clatiti cu apa timp de cateva minute. Daca purtati lentile de contact, scoati-le si continuati sa clatiti. In cazul in care e nevoie de asistenta medicala, arati medicului ambalajul produsulu


ORIGINEA ŞI PROPRIETĂŢILE INGREDIENTELOR:
Silicaţii sunt obţinuti ametescând nisip cu carbonat de sodiu şi datorită alcalinităţii lor sunt capabili de a transforma grăsimea de pe vase prin săpunificare făcând-o solubilă în apă. Resturile alimentare lipite sunt înmuiate şi desprinse de aceşti silicaţi. Carbonatul de sodiu, fabricat din sare obişnuită şi oxid de calciu, dispersează grăsimea în picături fine astfel sprijinind puterea de degresare a silicaţilor. Adaugarea de cantităţi mici de surfactanţi din zaharuri cauzează o reducere în tensiunea de suprafaţă a apei, pentru ca murdăria să fie mai uşor umezită de apă.


Surfactanţii din zaharuri sunt fabricaţi din ulei de cocos şi amidon vegetal sau zahăr rezidual din melasă. În plus, TABLETELE conţin oxigen de înălbire (percarbonat de sodiu).
În timpul ciclului de spălare, percarbonatul de sodiu se dezintegrează în apă, carbonat de sodiu şi oxigen. Oxigenul eliberat serveşte la îndepărtarea reziduurilor de cafea sau ceai de pe pahare şi căni. Percarbonatul de sodiu este un compus creat din absorbţia peroxidului de hidrogen de către carbonatul de sodiu.
Citratul, obţinut din fermentarea produselor care conţin zahăr, ex. melasa, este adăugat la lichidul din maşina de spălat pentru a forma componente cu oxidul de calciu din apa de spălat şi pentru a proteja maşina de depuneri. Datorită faptului că, în ciuda agenţilor de schimb de ioni încorporaţi (aparate pentru dedurizarea apei), multe maşini de spălat încă injectează apa cu prea mult oxid de calciu, citratul este intensificat de puterea de legare a oxidului de calciu de către polyaspartate.


Acidul polyaspartat (o proteină), apare în natură, de ex. în cochiliile midiilor şi a melcilor, unde reglementează creşterea cochiliei. Acidul polyaspartat este complet biodegradabil.

DATE TEHNICE:
valoare pH: (20C), (5 g/l H2O) aprox. 10.5
Simbol pericol: iritant


Tineţi-l departe de accesul copiilor. Risc de răniri serioase ale ochilor. Evitaţi contactul cu ochii şi pielea. În eventualitatea contactului cu ochii, clătiţi imediat cu apă din abundenţă şi consultaţi-vă doctorul. Dacă este înghiţit, cereţi imediat sfatul medicului şi arătati ambalajul sau eticheta.


Se păstrează sigilat într-un loc uscat.

AMBALARE:
Folie TABLETE: PE
Carton: Material reciclabil > 90%
Carton exterior: Material reciclabil > 70 %

Silicaţii şi CARBONATUL DE SODIU sunt substanţe minerale care nu e nevoie să fie mai departe degradate în natură. Percarbonatul de sodiu se dezintegrează în timpul procesului de spălare şi înălbire în carbonat de sodiu, apă şi oxigen şi prin urmare lasă, maşina de spălat într-o stare care nu mai necesită o degradare ulterioară, ex. procesul de înălbire şi procesul de spălare sunt unul şi acelaşi. Acidul polyaspartat este degradat complet în apă, dioxid de carbon şi săruri nitrogene. În procesul de fabricaţie al surfactanţilor din zaharuri, constituenţii sunt luaţi din materii prime bazate pe plante: amidon, zahăr şi grăsime; totuşi îşi păstrează complet structura naturală. Prin urmare este relativ uşor pentru microorganisme să descompună complet aceşti surfactanţi.

Fabricat în Germania

Certificare bioEco Garantie
Fabricat inGermania

Scrieţi o recenzie

Tablete ecologice pentru maşina de spălat vase - 800 BUC X 20 G SONETT

Tablete ecologice pentru maşina de spălat vase - 800 BUC X 20 G SONETT

800 tablete ecologice pentru maşina de spălat vase. Ingredientele active principale sunt carbonatul de sodiu, silicatii, si uleiul de ricin sulfatat, dizolvand grasimile si spaland in profunzime vasele. Fara parfumuri, fara enzime, fara fosfati. Varianta economica.