Ofertă specială! TABLETE DE CURATARE A TOALETEI 15 BUC. SODASAN

TABLETE DE CURATARE A TOALETEI 15 BUC. SODASAN

Sodasan Sodasan

4019886020800

Nou

Detergent de curățare efervescent pentru toaleta, dizolva murdaria persistenta, ofera prospetime si este usor de utilizat.

Mai multe detalii

Lei 37,99

Lei 2,53 per bucata

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 199 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0745 395 155

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

NEWSLETTER
Obțineți 5% reducere la următoarea comandă

Avantaje produs: eficienta maxima de curatare in locuri greu accesibile, dizolva murdaria persistenta, ofera prospetime si este usor de utilizat. De asemenea, potrivit pentru purificarea rezervoarelor de apa si pisoare. Tabletele sunt ambalate individual. 

Avantaje de mediu: efectul WC-Tabs bazat pe acidul citric, cunoscut ca un material biodegradabil rapid și complet. La fel ca toate produsele SODASAN, detergentul de curatare efervescent pentru toaleta, este fără conservanți sau substanțe cu eliberare de clor, marcat cu logo-ul vegan.

Certificare: toate ingredientele îndeplinesc criteriile stricte ale: Ecogarantie și Ecocert.

Recomandari de folosire: Se îndepărtează folia și se adaugă tab-ul direct în apă. Se lasă vasul peste noapte, asftel indepartand murdăria persistentă sau calcarul. Tab-ul se dizolvă rapid și imediat afișează efectul de curățare efervescent. Lăsați cel puțin 30 de minute pentru a acționa și apoi se clătește. Dacă este necesar, repetați procesul.
Ingrediente INCI: acid citric,carbonat de sodiu, celuloza, percarbonat de sodiu, sulfați de alchil C12-18 de sodi, sulfați de alchil C12-18 de sodi, ulei de rapita, glicerina, parfum.


Produs in Germania.

  ecoecocertvegan

Certificare bioEcocert
Fabricat inGermania

Scrieţi o recenzie

TABLETE DE CURATARE A TOALETEI 15 BUC. SODASAN

TABLETE DE CURATARE A TOALETEI 15 BUC. SODASAN

Detergent de curățare efervescent pentru toaleta, dizolva murdaria persistenta, ofera prospetime si este usor de utilizat.

acid citric,carbonat de sodiu, celuloza, percarbonat de sodiu, sulfați de alchil C12-18 de sodi, sulfați de alchil C12-18 de sodi, ulei de rapita, glicerina, parfum.