Mini Spa acasa

Zilele de sărbătoare se petrec de obicei cu familia și cei dragi, dar cu siguranță putem găsi 1 oră pe care să ne-o facem cadou sub forma unui mini Spa în propria baie. Exact la timp pentru a ne pregăti tenul și corpul pentru petrecerea de Revelion și pentru a intra în noul an cît mai relaxate.

Aveți nevoie de câteva ingrediente simple:

SARE DE HIMALAYA

O baie cu cristale de sare favorizează detoxifierea organismului și are un efect liniștitor asupra corpului. Umpleți cada cu apă călduță ( apa foarte fierbinte nu este recomandată) și adăugați aproximativ 200 de grame de sare de Himalaya. Agitați ușor apa pentru a dizova cristalele de sare.

ULEI ESENȚIAL DE LAVANDĂ

Lavanda este o plantă renumită pentru calităţile calmante şi pentru parfumul sau delicat. Adăugați maxim 10 picături în apă sau din oricare alt ulei esențial preferat.

GOMAJ DELICAT 

Pentru un ten strălucitor și o piele fină un gomaj ușor și delicat poate face minuni. Produsul pe care vi-l recomndăm este potrivit pentru față și corp, elimină celulele moarte și impuritățile favorizând o reînnoire celulară.

MASCĂ CU ARGILĂ

După gomaj, cât timp stați în apă puteți folosi pentru a tonifia și hidrata tenul o mască gata pregătită sau puteți realiza propria combinație:

Se combină toate ingredientele până obțineți o pastă omogenă, se aplică pe față și gât. Se îndepărtează cu apă călduță după 15-20 de minute de la aplicare.

HIDRATARE

Un fluid hidratant este potrivit pentru ten, iar pentru piele un unt vegetal precum cel de shea sau un ulei vegetal ușor precum cel de migdale sau struguri.