Cele mai neglijate părți ale corpului, care ne și dau de gol vârsta, indiferent de cum arată tenul nostru, sunt mâinile și gâtul.

Gâtul ar trebui să aibă parte de aceeași atenție și îngrijire pe care o acordați și tenului, iar pentru mâini frumoase și fine puteți urma sfaturile de mai jos.

Ingrijirea mainilor

1. Evitați detergenții și produsele de curățare

Sperăm că folosiți deja produse care nu conțin agenți de curățare agresivi, dar o protecție suplimentară este bine venită. Folosiți mânuși de protecție, uneori pot fi incomode, de multe ori poate aveți sensația că nu curățați totul bine dacă nu simți totul direct, dar vă veți mulțumi mai târziu că ați rezistat tentației de a face curățenie fără mănuși.

2. Folosiți protecție solară inclusiv pe mâini

Nu trebuie să alegeți o soluție specială, cea pe care o folosiți pe față sau corp vă va proteja cu succes. Mâinile sunt expune mult mai mult decât orice altă parte a corpului, petele de soare nu vă vor mai deranja, dacă aplicați zilnic un pic de cremă de protecție.

3. Folosiți un unt vegetal hrănitor pentru a vă hidrata mâinile în timpul zilei

Fie că alegeți o combinație de unturi, fie că aveți unul preferat ( untul de shea este printre favorite) e bine să îl aveți la îndemână într-un mic recipient. Dacă vi se pare prea gras aplicați-l pe spatele unei mâini și frecați spatele mâinilor una de alta. Acea este suprafața care are cea mai mare nevoie de hidratare și se va absorbi foarte repede

4. Includeți aplicare unei creme în ritualul de seară

Fie că aplicați același unt hranitor ca în timpul zilei sau o cremă specială pentru mâini nu uitați să faceți asta în fiecare seară.