De ce sa alegeti produsele concentrate bio?

Daca cititi cu atentie etichetele celor mai multe produse de curatenie, fie ele bio sau nu, veti observa ca majoritatea au ca baza un ingredient foarte simplu, APA, ceea ce le poate reduce mult din eficacitate.

Produsele concentrate bio destinate curateniei casei sau ingrijirii personale, sunt formule in care predomina ingredientele active provenite din surse ecologice.

Avantajele produselor concentrate

Sunt economice

Avand procentul de ingrediente active mult mai mare decat in cazul produselor clasice, la fiecare utilizare veti folosi mai putin produs. Daca respectati indicatiile de pe etichete veti constata ca veti reusi sa folositi aceste produse mult mai mult, mai bine si mai eficient decat in cazul unor produse clasice.

Sunt ecologice

Provenienta ingredientelor este una ecologica, iar pentru realizarea lor sunt folosite mai putine resurse: mai putina apa, mai putin plastic, mai putina hartie. Pentru ca ocupa mai putin spatiu transportul lor va fi mai economic, emisia de gaze nocive este mult redusa, iar reciclarea ambalajelor presupune costuri mai mici.

Sunt versatile

Multe dintre produsele concentrate au utilizari multiple. De exemplu Detergentul concentrat universal Orange Pure poate fi utilizat pentru scoaterea petelor, curatenia intregii case sau pentru spalarea rufelor.

Produse concentrate in magazinul nucidesapun.ro

Ne dorim sa incurajam utilizarea produselor concentrate, deja in rafturile magazinului nostru veti gasi o colectie de astfel de produse, care va pot simplifica viata in timp ce aveti grija de mediul inconjurator. Adaugam produse noi in fiecare luna.


DETERGENT ECOLOGIC CONCENTRAT UNIVERSAL ORANGE PURE-500ML

SAPUN NEGRU TRADITIONAL ECODOO 1L

SAPUN NEGRU DE ALEP CONCENTRAT NAJEL

DETERGENT ULTRACONCENTRAT PENTRU VASE ECODOO 1L

DETERGENT PENTRU VASE CU ALOE VERA ECODOO 1L

SAMPOANELE SOLIDE DOUCE NATURE