Spuma

Apa are o proprietate numita tensiune de suprafata.

Fiecare molecula de apa este inconjurata si atrasa de alte molecule de apa. In momentul când molecula de apa intra in contact cu alte suprafete, se creaza o tensiune care face bula de apa sa para rotunda. In timpul procesului de curatare, tensiunea de suprafata trebuie redusa, pentru ca apa sa se poata raspândi si uda intreaga suprafata.

Substantele chimice care pot reduce tensiunea de suprafata se numesc agenti tensio-activi sau surfactanti. Prezenta unui surfactant faciliteaza capacitatea apei de a dizolva mizeria si grasimea si de a le indeparta de pe diverse suprafete.

Saponina continuta de nucile de sapun este un surfactant 100% natural.

Nucile de sapun sunt speciale pentru ca nici o alta planta nu are prezenta suficienta saponina pentru a putea face procesul de curatare eficient. Cantitatea de saponina prezenta in nucile de sapun face posibila utilizarea lor in starea lor naturala, fructele uscate la soare fara nici un alt adaos.

Atunci cand folositi nuci de sapun nu utilizati nici un alt aditiv chimic, efectul de curatare, antimicrobian si antifungic nu vin la pachet cu o lista de chimicale ale caror efecte pe termen lung nu sunt foarte cunoscute, sau daca sunt cunoscute, nu sunt dintre cele mai placute.

Daca doriti sa incercati pentru prima data nucile de sapun va recomandam pagina dedicata Pachetelor Economice, sunt pachete de produse special alese pentru a va permite sa va bucurati de beneficiile nucilor la un pret excelent, cu o reducere de 10% fata de pretul produselor separate.

Vezi nucile de sapun in magazin