De ce să vizitezi Biofach?

Între 11 și 14 februarie va avea loc la Nurnberg cea de-a 26 ediție a celui mai mare târg de produse organice alimentare și cosmetice bio, Biofach. Peste 2200 de expozanți din 76 de țări și 42.000 de vizitatori din 135 de țări au vizitat expoziția de anul trecut și un număr la fel de mare sunt așteptați și anul acesta.

În cadrul expoziția de alimente și cosmetice bio sunt prezentate ultimele produse și inovații în domeniul bio. Deasemenea are loc și un congres la care vizitatorii au acces în mod gratuit și unde sunt dezbătute subiecte legate de sustenabilitate, comerț echitabil și viitorul pieței pentru produsele organice.

În fiecare an una dintre țările participante este desemnată țara anului. În 2013 a fost România, anul acesta va fi Olanda, una dintre țările care raportează un interes crescut pentru produsele bio, atât din partea consumatorilor cât și din cea a producătorilor, piața produselor bio s-a dublat în această țară față de anul 2008, ajungâd la o cifră de aproximativ 1 miliard de euro. Există peste 1500 de ferme certificate organic și 1700 de companii care activează în domeniul bio.

Olanda tara anului Biofach 2015

Pentru cei interesați să viziteze expoziția de anul acesta biletul de acces pentru o zi este de 30 de euro sau 37 de euro pentru întreaga perioadă și există zboruri directe din București și Cluj Napoca.

Informații complete legate de Expo Biofach 2015