LE 20.12.2014 Câștigătoarea setului cadou oferit de nucidesapun.ro este Adriana Cristea. Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru că ne sunteți alături. Felicitări câștigătoarei!

Concursul are loc în perioada 24.11-19.12.2014 şi vor participa la tragerea la sorţi pentru atribuirea premiului toţi cei care vor achiziţiona produse în această perioadă de pe nucidesapun.ro, indiferent de valoarea achiziţiei realizate. 

Vom alege câştigătorul prin random.org şi îl vom anunţa în data de 20 decembrie 2014. Premiul va fi expediat gratuit de către nucidesapun.ro la adresa indicată de câştigător.

Premiul este format din următoarele produse:

Săpun de Alep Najel cu trandafir de Damasc 

Sapun de Alep cu trandafir de Damasc

Sapunul de Alep este un sapun care curata delicat pielea, uleiul de masline este bogat in vitamina E, in timp ce uleiul de dafin este recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si antioxidante.
Gama Najel Collection este o gama speciala care prezinta Sapunul de Alep intr-un ambalaj deosebit, de colectie, modern si elegant, potrivit pentru a fi facut cadou.

Unt de Shea Organic Najel 

Unt de Shea Najel

Untul de shea este hidratant, protector solar, accelerează cicatrizarea, calmează pielea iritată, combate ridurile şi semnele de îmbătrânire, ajută la vergeturi, dermatite, păr deteriorat şi scalp uscat.

Lumânare de Crăciun Brad Alb 

Aceasta lumanare parfumata cu miros de brad alb este realizata manual in atelierele din Provence. Realizata manual pentru a da un plus de design acestei operatiuni, fiecare lumanare este unica si exceptionala.

Ceai alb 

Ceai Alb

Ceai alb cu aroma fina si delicata acesta este un ceai racoritor care potoleste setea si este oferit mai ales in timpul verii. Un ceai bio delicat cu frunze mari de menta. Proprietatile sale revigorante fac din acesta un ceai foarte placut care se bea mai ales in timpul verii.

Din China in India, din Japonia in Rusia, din Vietnam in indepartatul Uzbekistan, o excursie de-a lungul aromelor ceaiurilor din intreaga lume, prezentata in cutii frumoase de colectie, cu sfaturi pentru pregatirea si servirea ceaiului, ceaiurile Terre D'Oc reprezinta o mica istorie a ospitalitatii de-a lungul intregului glob.

Ceai al ospitalitatii - acest ceai foarte fin cu frunze mari a fost pe timpuri rezervat pentru imparatul chinez care a cerut ca, pentru a mentine aroma sa pura si delicata, sa fie cules doar de catre tinere fecioare care sa poarte manusi. Parfumul sau discret readuce in minte mirosul de flori uscate. Deoarece ceaiul alb este un lux, oferirea de ceai din China este pur si simplu un semn de politete si respect pentru vizitator. Acest ceai a fost selectat de Olivier Scala, care provine dintr-o familie de degustatori experti de cinci generatii .

Vă dorim succes!