Termeni și condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul nucidesăpun.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Prin accesarea site-ului nucidesăpun.ro folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse, comunicarea se realizează în mod electronic, considerandu-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de orice fel de la Biomiralex SRL.

Conținut site și Copyright

Biomiralex SRL este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuală asupra bazei de date, a site-ului (paginii web), conținutului lui, cu excepția textelor și imaginilor furnizate de producători/furnizori, societatea fiind apărată de legile în vigoare. Folosirea fără acordul societații a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzisă accesarea site-ului nucidesăpun.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală și publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Obligaţiile dvs. la înregistrare


În utilizarea acestui site sunteți de acord să furnizati informații adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată ne rezervăm dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, fără nici o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parola. Sunteti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs. Sunteti de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator.

Securitatea datelor personale


nucidesăpun.ro se angajeaza să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.


Prețuri

Politica noastră de prețuri presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung.
Toate prețurile produselor în acest site sunt exprimate în RON și reprezinta prețurile finale de vanzare. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport vor fi comunicate în factura proformă emisă la finalizarea comenzii și pot fi consultate pe pagina de site Livrare.

Termenele de livrare

  • Termenul de livrare a produselor cumpărate de pe nucidesăpun.ro se încadrează în mod normal între 1 zi și 14 zile, în funcție de existența sau nu în stoc a tuturor produselor comandate, termen care curge din momentul înregistrării comenzii pe site-ul nucidesăpun.ro.
  • În condiții excepționale (ex.: produsele nu există pe stoc nici la producatori/importatori, Black Friday, condiții meteo deosebite, etc), societatea îsi asumă dreptul de a mări timpul de livrare, cu anunțarea promptă a clientului.


Reclamații și retururi

Toate reclamațiile referitoare la lipsuri din colet, respectiv facturare greșită, vă rugăm să le efectuați în termen maxim de 3 zile de la recepționarea comenzii, la numărul de telefon 0745 395 155 sau la adresa de contact electronic a societății, contact[at]nucidesapun.ro, precizate și la secțiunea Contact. Nu ne  asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite peste această perioadă.

In conformitate cu OU 34/2014 aveți dreptul de a notifica în scris societatea despre faptul că doriți să renunțați la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsul este predat în stare bună, în ambalajul original, nedeteriorat, fără să prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare și fără ca produsul să fie folosit. Singurele costuri care pot cădea în sarcina dvs sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (puteți folosi Posta Romana pentru un cost mai scazut). În cazul exercitării dreptului de denunțare unilaterală a contractului, societatea noastră vă va rambursa sumele achitate, fără a solicita taxe suplimentare. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data denunțării contractului.

Forța majoră

Forța majoră scutește de raspundere partea care o invocă în conditiile prevazute de legislația româna în vigoare.

Limitarea de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Promoţii şi concursuri

Regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm sunt stabilite de Biomiralex SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Bucureşti.

nucidesapun.ro este un site administrat de:

Biomiralex SRL

Telefon: 0745 395 155

Nr. de inregistrare la Reg. Comerţului: J40/1958/2017
C.U.I.: 37082131
Capital social: 200 lei
Sediu social: Intrarea Odobesti, nr 2, bl V11, ap 19, Sector 3 Bucureşti

Adresa email: contact[at]nucidesapun.ro


Producători

Părerile dvs.

Promtitudinea cu care trimiteti coletele m-a facut client fidel, pentru ca eu in general stau pana nu mai am produsul si cad fac comanda vreau sa imi si ajunga la usa ceea ce dvs reusiti cu succes!Inca mai am 500g nuci de sapun si nu stiu sa spun de ce am renuntat la ele... poate pentru ca masina mea de spalat nu are temperatura de 50 grade? la mine ori spal la 40 ori ...... Citiți mai mult

Elena
-,

In ultimul timp am hotarat sa renunt la multe lucruri nocive sau presupus nocive din viata de zi cu zi a familiei mele, incepand de la cremele de fata, corp etc pana la detergentii din gospodarie. Si uite asa am ajuns la nucile de sapun, pe care le-am cumparat manata de curiozitate. Bineinteles ca le-am testat in aceeasi zi in care le-am primit :) si...surpiza! Au ...... Citiți mai mult

Veronica
-,

Buna ziua,in urma cu cateva saptamani am facut o comanda mai consistenta de pe site-ul dumneavoastra si as dori sa imi exprim parerea despre produsele achizitionate si folosite pana acum:- nuci de sapun: am spalat pana acum o singura data cu ele si sunt multumita, hainele s-au spalat bine - sapun bio santal - sunt multumita de el, curata bine pielea ...... Citiți mai mult

Lioness
-,

Tocmai am primit coletul meu cu nuci de sapun si dupa ce am citit atat de multe pareri pozitive eram atat de nerabdatoare sa le incerc ca am si pus o masina la spalat. Abia astept sa vad rezultatul. Desi nu stiu inca ce rezultat vor avea nucile, apreciez acest site deoarece mi-au respectat dorinta de a nu include ambalaje de plastic suplimentare in pachet(gen folie ...... Citiți mai mult

Liliana
-,

trebuie sa va marturisesc ca pana la primirea acestor nuci de sapun ,eram sceptica cu privire la folosirea lor ca si detergent.Acum insa ,sunt foarte multumita de ele ,si le recomand cu incredere celor care se gandesc sa le foloseasca.Multumesc si firmei pt. operativitatea cu care au trmis coletul.PS.recomand cu drag sa folositi si deodorantul cu piatra de ...... Citiți mai mult

Gabriela Florea
-,