Termeni și condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul nucidesăpun.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Prin accesarea site-ului nucidesăpun.ro folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse, comunicarea se realizează în mod electronic, considerandu-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de orice fel de la Ecoera Plan SRL.

Conținut site și Copyright

Ecoera Plan SRL este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuală asupra bazei de date, a site-ului (paginii web), conținutului lui, cu excepția textelor și imaginilor furnizate de producători/furnizori, societatea fiind apărată de legile în vigoare. Folosirea fără acordul societații a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzisă accesarea site-ului nucidesăpun.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală și publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Obligaţiile dvs. la înregistrare


În utilizarea acestui site sunteți de acord să furnizati informații adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator.

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parola. Sunteti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs. Sunteti de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator.

Securitatea datelor personale


Bine ati venit!
Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.ecoera.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

  1. 1.      Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1   Ecoera Plan SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 31661.

1.2. Conform cerintelor legislatiei in vigoare cu privire la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, noi ne angajam sa administram datele personale pe care ni le furnizezi in conditii de siguranta si numai pentru scopul indeplinirii mandatului pe care ni-l dai.

1.3  Aceste date vor fi folosite numai pentru informarea clientilor  privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la comanda sau la produsele achizitionate sau, in cazul in care v-ati dat acordul, ]a trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS).

Informatiile personale colectate de la clienti de catre vanzator in vederea realizarii de comenzi, atat prin site-ul ecoera.ro cat si telefonic sau prin e-mail sunt absolut necesare in vederea efectuarii comertului la distanta.

Colectarea informatiilor personale de contact, facturare si livrare sunt absolut obligatorii, aceste informatiii fiind indispensabile de vreme ce asigura informarea si punerea in posesia clientului a bunurilor comandate insotite de documente fiscale. Vanzatorul poate cere aceste informatii prin orice mijloc de comunicare agreat de client: telefonic, prin internet sau posta normala, informatiile cerute sunt mandatorii pentru validarea unei comenzi,

Ecoera Plan SRL va prelucra datele cu caracter personal ale clientilor exclusiv in scopul executarii obligatiilor asumate prin Termeni si Conditii.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a a Ecoera Plan SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 31661, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

1.4  Prin citirea acestui documentul ati luat la cunostinta de  fapt ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor.

1.5  De asemenea, Ecoera Plan SRL poate furniza datele cu caracter personal ale clientului/cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  bunurilor si serviciilor noastre.

1.6  Clientii au acces la datele personale pe care ni le-au furnizat, le pot rectifica sau sterge sau restricționa prelucrarea si au dreptul de a se opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea aveti dreptul de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

1.7  Aveti dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere.

1.8  In cazul in care nu ne furnizati datele personale necesare pentru indeplinirea comenzii transmise de dumneavoastra, va trebui sa stiti ca ne puneti in imposibilitatea facturarii si expedierii acesteia.

1.9  Clientii/cumparatorii au dreptul de a obține din partea noastra o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective in baza unei cereri scrise care sa ne fie trimisa la urmatoarea adresa: str. Theodor Aman nr. 28/1 sector 1 Bucuresti .

1.10         Clientii/cumparatorii au dreptul sa ne solicite stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopului pentru care au fost solicitate initial, se pot opune prelucrarii sau isi pot retrage consintamantul.

1.11         Ecoera Plan SRL va  comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare sau ștergere a datelor cu caracter personal sau restricționare a prelucrării efectuate în conformitate cu articolul 16, articolul 17 alineatul (1) și articolul 18, din Regulamentul UE 679/2016, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate. Operatorul informează persoana vizată cu privire la destinatarii respectivi dacă persoana vizată solicită acest lucru.

1.12         Informatiile clientului/cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.Prețuri

Politica noastră de prețuri presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung.
Toate prețurile produselor în acest site sunt exprimate în RON și reprezinta prețurile finale de vanzare. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport vor fi comunicate în factura proformă emisă la finalizarea comenzii și pot fi consultate pe pagina de site Livrare.

Termenele de livrare

  • Termenul de livrare a produselor cumpărate de pe nucidesăpun.ro se încadrează în mod normal între 1 zi și 14 zile, în funcție de existența sau nu în stoc a tuturor produselor comandate, termen care curge din momentul înregistrării comenzii pe site-ul nucidesăpun.ro.
  • În condiții excepționale (ex.: produsele nu există pe stoc nici la producatori/importatori, Black Friday, condiții meteo deosebite, etc), societatea îsi asumă dreptul de a mări timpul de livrare, cu anunțarea promptă a clientului.

Limitarea raspunderii
Ecoera Plan SRL nu va avea nicio responsabilitate, de nicio natura, pentru:

  •     orice fel de prejudiciu (direct sau indirect) ce rezulta din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a informatiei prezentate pe site,

 

  • orice tip de erori sau omisiuni in continut ce pot genera prejudicii.


Toate informatiile oferite de vanzator prin site-ul ecoera.ro sunt date cu titlu informativ si nu angajeaza responsabilitatea vanzatorului.
Toate imaginile de pe acest site sunt cu titlu de prezentare si pot aparea diferente minore fata de produsul pe care-l cumparati.
In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, ecoera.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului in cauza si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp in legatura cu eroarea aparuta. In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, Ecoera Plan S.R.L. raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la cumparator pentru produsele respective.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge, modifica sau adauga orice informatie pe site, suspenda orice activitate pe site.
Nu suntem responsabili pentru comentariile afisate de catre utilizatori pe paginile produselor.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru nici un fel de dauna de orice natura materiala, nemateriala sau corporala care ar putea rezulta din cauza utilizarii improprii a produselor comercializate.

Site-ul ecoera.ro poate fi intrerupt de catre proprietar sau administratori in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea Dumneavoastra.

3. Dreptul de proprietate asupra bunurilor comercializate
Vanzatorul detine drept de proprietate intregrala si exclusiva asupra unui bun pana in momentul in care incaseaza efectiv si integral pretul cerut clientului pentru acesta. Din momentul platii integrale si definitive catre vanzator al pretului cerut clientul detine dreptul de proprietate integrala si exclusiva. Preturile existente in site pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.

4. Dispute
Orice conflict aparut intre Ecoera Plan S.R.L. si clientii sai ca urmare a utilizarii site-ului ecoera.ro se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romane.

5. Conditii de returnare a produselor

Aveti la dispozitie, conform legii, 14 zile pentru a anula achizitiile on-line. Comanda poate fi anulata fara nici un motiv.

Pentru a beneficia de acest drept, va rugam sa ne anuntati decizia dumneavoastra prin email si sa ne trimiteti produsele inapoi prin posta sau curier la adresa: str. Theodor Aman nr. 28. Banii ii veti primi in cel mult 14 zile din momentul in care primim produsele.

Va rugam sa verificati daca produsul pe care doriti sa il returnati  nu se incadreaza in exceptiile de returnare prevazute mai jos.

OUG nr. 34/2014 -drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative

ARTICOLUL 16 Exceptari de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:

a) contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

b) furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

f) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

g) furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla;

h) contractele in cazul carora consumatorul a solicitat in mod special profesionistului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de consumator sau furnizeaza alte produse decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor servicii sau produse suplimentare;

i) furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

j) furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

k) contractele incheiate in cadrul unei licitatii;

l) prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decat cel rezidential, transport de marfuri, inchiriere de masini, catering sau serviciile privind activitatile de agrement, in cazul in care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica;

m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

nucidesapun.ro este un site administrat de:

Ecoera Plan SRL

Telefon: 0720 530 224

Nr. de inregistrare la Reg. Comerţului: J40/12175/2010
C.U.I.: RO27804724
Capital social: 200 lei
Sediu social: str. Theodor Aman nr. 28/1 sector 1  Bucureşti

Adresa email: contact[at]nucidesapun.ro


Producători

Părerile dvs.

AM FACUT PROBA PENTRU CA NU PREA CREDEAM, DAR SINCER NU MA ASTEPTAM LA UN REZULTAT ATAT DE PERFECT ... Citiți mai mult

Simona
-,

Sunt foarte multumita de magazinul dumneavostra, comanda a ajuns rapid iar produsele sunt de calitate. :) ... Citiți mai mult

Angela
-,

Anul acesta in luna mai s-a scurs un an de cand am cumparat si folosit Nucile de sapun care sunt grozave .Spala bine ,rufele miros a proaspat .Apoi am prins curaj si am comandat si alte produse ca de pilda sampon pentru par uscat ,gel de baie ,un detergent pentru suprafete ,ulei esential ,detergenti de vase .Toate imi satisfac cerintele ,adica spala bine .O remarca ...... Citiți mai mult

Gina
-,

Bună ziua! Încă de la prima folosire a nucilor de săpun, am fost mulţumită de eficienţa acestora. Mărturisesc că eram curioasă, aproape sceptică în privinţa lor, şi totuşi am decis să le încerc, având în vedere faptul că atât fetiţa mea, cât şi eu, dezvoltasem o alergie la detergenţii şi săpunurile pe care le utilizam. De asemenea, sunt exetrem de mulţumită şi ...... Citiți mai mult

Cherciu Emilia
-,

Va multumesc pentru produsele extraordinare pe care le aveti. Sotului meu i a trecut o eczema spalandu se cu sapunul de alep 55 ulei dafin si extraordinarului ulei migdale. Eu avand o piele sensibila nu stiam ce crema sa mai folosesc , eram intr o stare jalnica cu pielea uscata si iritata, dar uleiul de argan mi a rezolvat problemele. Fata a devenit fina si aprope ...... Citiți mai mult

Victoria
-,