SOLUTIE DETARTRANTA ANTICALCAR BIO 1 L SODASAN

Sodasan Sodasan

4019886017503

Nou

Nontoxic pentru aparatele de bucatarie, eficient in baie. Detartrant anticalcar ecologic.

Mai multe detalii

Lei 27,99

cu TVA

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 249 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

Solutia poate fi folosita regulat pentru indepartarea depunerilor de calciu din masinile de spalat rufe si vase, expresoarele de cafea si din vase. Foarte eficienta pentru indepartarea depunerilor persistente de calciu din toalete, cazi de baie, de pe faianta, robinete si accesorii.

DOMENII DE UTILIZARE: Oriunde apar calcificari mai puternice, pe accesoriile din baie, faianta, toaleta, oale de gatit, expresoare de cafea, masini de spalat etc, solutia este o solutie eficienta.

UTILIZARE / DOZAJ:

Utilizare nediluata: pe accesoriile din baie, faianta, toalete (unde solutia nu poate sa se incalzeasca) lasati sa actioneze cateva minute in functie de grosimea depunerilor, apoi clatiti abundent cu apa curata.

Utilizare diluata: Pe vasele de gatit si pentru decalcifierea masinilor unde acidul se poate incalzi si este prin urmare mult mai eficient.

Vase de gatit: Incalziti aprox. 100 ml solutie si 400ml apa la aprox. 60grdC, lasati sa actioneze 20-30 minute si clatiti abundent.

Expresoare de cafea: Turnati 200ml solutie + 800ml apa in rezervorul de apa al expresorului de cafea. Decalcifiati conform manualului de instructiuni al aparatului. Punerea in functiune ulterioara cu apa curata este esentiala si trebuie repetata pana cand apa este limpede.

Masina de spalat de 5 kg : Turnati 1L solutie in ciclul principal de spalare la 60grd fara nici o haina inauntru.

Masina de spalat vase: Adaugati 1L solutie la ciclul principal de spalare cu cel mai lung ciclu de clatire (dupa pre-clatire)- cu sau fara vase. Lasati programul sa se deruleze pana la capat. Ingrediente: >50% acid citric (calitate alimentara), apa.

ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR: Materiile prime din care este obtinut ACIDUL CITRIC sunt produse ale industriei zaharului, cum este melasa. In procesul de decalcifiere, acidul citric actioneaza in proprietatea sa generala de acid pe calcarul indepartat si il dizolva din nou, cu formarea dioxidului de carbon.

CARACTERISTICI SPECIALE PRODUS: Datorita calitatii sale ca ingredient alimentar, miros putin perceptibil si efect protector pe metale sau plastic, acidul citric este mai potrivit decat alti acizi pentru sarcinile versatile de decalcifiere in bucatarie si zona toaletei.

BIODEGRADABILITATE: ACIDUL CITRIC este un component al metabolismului vegetal, animal si uman si prin urmare este descompus rapid si complet in dioxid de carbon si apa de microorganismele aparute natural. 

AMBALARE: Flacon/cutie: PE Etichete/ capac: PE/PP Carton exterior: Material reciclabil > 70 %

DATE TEHNICE: Densitate: (20C), aprox. 1.1 g/cm Valoare pH: (20C) ( 5 g/l H2O ) aprox. 3 -4

Fabricat in Germania.

ecoecocert

Volum1litru
Certificare bioEcocert
Fabricat inGermania

Scrieţi o recenzie

SOLUTIE DETARTRANTA ANTICALCAR BIO 1 L SODASAN

SOLUTIE DETARTRANTA ANTICALCAR BIO 1 L SODASAN

Nontoxic pentru aparatele de bucatarie, eficient in baie. Detartrant anticalcar ecologic.

acid citric