Săpun lichid pentru pete cu bila de bovine 1l Sonett

Sonett Sonett

4007547203204

Nou

Săpun lichid cu bilă de bou pentru spălarea hainelor foarte murdare și îndepărtarea petelor

Mai multe detalii

Lei 58,99

cu TVA

Lei 55,99 per Litru

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 249 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

Săpun lichid cu bilă de bou pentru spălarea hainelor foarte murdare și îndepărtarea petelor cauzate de grăsime, fructe, iarbă, pix, sânge etc. Sapun destinat spalarilor grele, eficient pentru indepartarea petelor. Bila de bovina este unul dintre cei mai puternici agenti naturali impotriva petelor. Potrivit pentru fibre naturale si sintetice. Eficient pentru pete cauzate de grasimi, fructe, iarba, cerneala, etc.

Mod de folosire:
-aplicati sapunul direct pe pete, si lasati sa actioneze 10-15 minute. Spalati si limpeziti sau puneti la spalat in masina de spalat. Daca e nevoie, repetati operatia.
-pentru cresterea capacitatii de curatare in masina de spalat, adaugati pe langa detergentul folosit si 20-30ml de sapun lichid pentru pete.

Compozitie:
-sapun ecologic din ulei de rapida/floarea soarelui 15-30%, sapun ecologic din ulei de masline 5-15%, surfactant din zaharuri 5-15%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, pudra din bila de bovine 1-5%, ulei din coaja de portocala <1%, citrat <1%, ulei esential ecologic din portocale tinere <1%, aditivi balsamici din plante ecologice/salbatice <1%, apa vitalizata.

Biodegradabilitate:
-datorita faptului ca ingredientele detergentului sunt naturale, microorganismele pot descompune rapid surfactantii in procent de 100%. Detergent compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.

Calitatea Sonett:
-toate ingredientele active (surfactantii) sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabili;
-nu sunt folositi conservanti si aditivi petrochimici;
-toate produsele Sonett sunt fara enzime;
-folosim doar sapun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultura ecologica si/sau biodinamica;
-toate parfumurile provin din uleiuri esentiale ecologice si pe cat posibil din culturi salbatice;
-toate produsele Sonett contin aditivi balsamici ritmatizati intr-un mixer oloid printr-o formula unica. Acesti aditivi balsamici unici sunt compusi din: tamaie, aur, frunze de dafin, ulei de masline, saruri din petale de trandafir, rasina de mir.
-apa folosita la detergenti este vitalizata prin trecerea prin 12 vase de sticla in forma de ou, creandu-se un sistem de tip vortex care reproduce miscarea naturala a apei din raurile de la munte.
-nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat daunator pentru mediu sau sanatate, sau cauzator de alergii

Volum: 1L

BILĂ DE VITĂ este o soluţie tradiţională pentru îndepărtarea petelor. Ingredientele active principale, acidul biliar colic şi taurocolic, sunt capabile să descompună fin grăsimea şi substanţele asemănătoare, pe lângă dizolvarea coloranţilor şi formarea de compuşi cu aceştia. SĂPUNUL, fabricat din ulei de răpită şi ulei de măsline cu leşie, umfla şi dizolvă murdăria şi sprijină puterea de îndepărtare a petelor a bilei de vită. REACTANTUL DIN ZAHĂR este obţinut din materii prime 100% vegetale zahăr, amidon şi ulei de cocos- prin transformări chimice cu ajutorul acizilor. TERPENELE DIN PORTOCALE din coajă de portocală intensifică puterea de dizolvare a grăsimii a săpunului lichid SONETT.

 ecoecocert

Volum1litru
Certificare bioEco Garantie
Fabricat inGermania

Scrieţi o recenzie

Săpun lichid pentru pete cu bila de bovine 1l Sonett

Săpun lichid pentru pete cu bila de bovine 1l Sonett

Săpun lichid cu bilă de bou pentru spălarea hainelor foarte murdare și îndepărtarea petelor

sapun ecologic din ulei de rapida/floarea soarelui 15-30%, sapun ecologic din ulei de masline 5-15%, surfactant din zaharuri 5-15%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, pudra din bila de bovine 1-5%, ulei din coaja de portocala <1%, citrat <1%, ulei esential ecologic din portocale tinere <1%, aditivi balsamici din plante ecologice/salbatice <1%, apa vitalizata.