Înălbitor de rufe cu percarbonat de sodiu 1 kg

ecoe1000

Nou

Inalbitor pe baza de oxigen activ. Inalbeste, scoate petele, indeparteaza mirosul din tesaturi. Ideal pentru rufele bebelusilor si scutece

Mai multe detalii

in stoc

Lei 23,00

cu TVA

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 249 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

Inalbitor pe baza de oxigen activ. Inalbeste, scoate petele, indeparteaza mirosul din tesaturi. Ideal pentru rufele bebelusilor si scutece. Se poate folosi impreuna cu nucile de sapun. Obtinut din materii prime naturale, practic nelimitate si non-toxice.

Fără clor, fără substanţe toxice sau înălbitori optici. Previne sau elimină îngălbenirea hainelor albe, bun pentru petele din hainele color.

Ingrediente:
>30% percarbonat de sodiu, > 30% bicarbonat de sodiu, < 30% soda calcinata.

Este obtinut din materii prime naturale, practic nelimitate si non-toxice (sare).

Percarbonatul de sodiu este ingredientul activ din acest inalbitor, el albeste si scoate petele de pe rufe si in contact cu apa se descompune in:
- carbonat de sodiu sau soda de rufe si
- peroxid de hidrogen (apa oxigenata), inalbitor pe baza de oxigen.
Nu contine clor, fosfati.
Scoate petele de ceai, cafea, vin rosu, iarba, petele de fructe, transpiratia si sangele.
Rufele se ingalbenesc datorita calcarului din apa, cu ajutorul percarbonatului nu veti mai avea aceasta problema, rufele vor deveni stralucitor de albe.

Inalbitorul este activ de la temperatura de 30 de grade Celsius, dar actioneaza optim incepand de la temperatura de 50 de grade Celsius.

Pentru inalbirea rufelor adaugati o lingura de inalbitor impreuna cu detergentul, iar pentru scoaterea petelor, doua linguri.

Pentru pete sau rufe foarte murdare, lasati rufele in apa impreuna cu 1 lingura de inalbitor, timp de cateva ore, inainte sa le spalati.

Se pastreaza departe de caldura si de lumina directa a soarelui, intr-un loc uscat.

Iritant pentru ochi si piele, periculos in caz de ingerare. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa si consultati medicul.

Prezentare: 
1000 g
Fabricat in Romania.
Gramaj1 Kg
Fabricat inRomania

Scrieţi o recenzie

Înălbitor de rufe cu percarbonat de sodiu 1 kg

Înălbitor de rufe cu percarbonat de sodiu 1 kg

Inalbitor pe baza de oxigen activ. Inalbeste, scoate petele, indeparteaza mirosul din tesaturi. Ideal pentru rufele bebelusilor si scutece