Nou Detergent concentrat pentru rufe, cu miros floral, ecologic, 50 spalari, 2000ml, Lavanderina

Detergent concentrat pentru rufe, cu miros floral, ecologic, 50 spalari, 2000ml, Lavanderina

Nou

Lei 64,00

cu TVA

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 249 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

Detergent pentru mașini de spălat și spălarea manuală a hainelor albe, negre și colorate, potrivit și pentru cele mai delicate articole de îmbrăcăminte. Elimină murdăria, petele și mirosul de transpirație, lăsând un miros proaspăt pe țesături. Nu conține SLES, SLS, parabeni, fosfor, fosfați, enzime, coloranți, înălbitori optici.

 

SIGUR PENTRU MEDIU: conținutul de detergent concentrat este ușor biodegradabil, iar ambalajul, patentat special pentru a fi verde, este eco-sustenabil.

SIGURA PENTRU PIELE: formula sa acorda prioritate ingredientelor verzi si ecologice, produsul nu contine alergeni si este testat dermatologic.

SIGUR PENTRU ANIMALE: produs vegan, nu contine ingrediente de origine animala si este inofensiv si nu enervant pentru tovarășii noștri de viață.

BREVET ITALIAN ÎN STARE

MOD DE UTILIZARE: folosiți aproximativ (în funcție de duritatea apei) 40 ml de detergent concentrat în mașina de spălat rufe și 25 ml pentru spălarea manuala.

Pentru pete: aplicati detergent pe pata si lasati sa actioneze cateva minute, dupa care spalati cu detergent.

CERTIFICARI:

AIAB este marca Asociației Italiene pentru Agricultură Ecologică care certifică impactul scăzut asupra mediului și prezența ingredientelor organice.

ECO-BIO-VEGAN reprezintă o certificare etică care atestă absența ingredientelor de origine animală, garantând achiziționarea unui produs pe bază de plante.

TESTAT DERMATOLOGIC: produsele care intră cel mai mult în contact cu pielea sunt supuse unor teste care studiază tolerabilitatea pielii pentru a respecta pielea consumatorului.

ECO-BIO-CONTROL este brandul Doctor Zago, certificare în lumea detergenților și cosmeticelor curate, naturali, vegane și sustenabile.

INGREDIENTELE

INCI: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Carbonate, Sodium Coco-Sulfate, Phenoxyethanol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Nonionic Polyester, Aloe Barbadensis Leaf Juice (BIO), Salvia Officinalis Leaf Extract (BIO), Citric Acid, Parfum.

Potassium olivate este un săpun de origine naturală obținut datorită saponificării uleiului de măsline pur. Acest agent tensioactiv delicat este verde, deoarece nu are toxicitate pe termen lung, este foarte biodegradabil și, de asemenea, durabil.
Sodium Coco Sulfate: este un surfactant vegetal de origine naturala (din ulei de cocos) si este biodegradabil, asigurand astfel un impact foarte redus asupra ecosistemelor. Este legat de SLS, deoarece procesul de creație este identic, dar este compus din molecule mai mari care nu sunt capabile să pătrundă adânc în epidermă și, prin urmare, să o deterioreze.
TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE: Este un chelator a cărui sarcină este de a preveni formarea precipitatelor în interiorul produsului care i-ar putea modifica stabilitatea. Este un ingredient verde care face ionii metalici inofensivi și este ușor biodegradabil.

SUC DE ALOE VERA: Sucul sau gelul de aloe vera este extrem de hidratant si este un aliat binecunoscut al pielii care are nevoie sa se vindece, precum si sa poata ameliora senzatiile de arsura datorate abraziunilor sau arsurilor. Aloe este util și în curățarea casei: proprietățile sale emoliente se extind și la țesuturi, care sunt regenerate dacă sunt tratate cu sucul său. Este excelent și pentru efectul său antistatic și de lustruire a suprafețelor.

Scrieţi o recenzie

Detergent concentrat pentru rufe, cu miros floral, ecologic, 50 spalari, 2000ml, Lavanderina

Detergent concentrat pentru rufe, cu miros floral, ecologic, 50 spalari, 2000ml, Lavanderina